Evenimente în Control Club

Finalul acestei săptămâni începe în Club Control cu Friday Dance Sience, petrecere în stil alternativ by Cliza, de la ora 21.00. Prețul unui bilet este de 5 lei, între orele 21.00 și 23.00 iar după ora 23.00 costă 10 lei.

vinerilog

Sâmbătă, 20 Februarie, începând cu ora 20.00, Control Club a pregătit noaptea Joy Division, un tribut adus celebrei trupe. Unknow Pleasures-Joy Division Tribute Night înseamnă Joy Division Documentary și concert live Division of Joy (Joy Division tribute band). Seara va fi încheiată de Leo, cu Transmission Dance Party. Biletul de intrare costă 15 lei.

div-joy-middle

Luni, 22 Februarie, de la ora 20.00, puteți urmări Hardcore Jane, un spectacol din culisele unei audiții care nu se termină niciodată, o producție UpStage de și cu Simina Cojocariu. Prețul unui bilet este de 15 lei, rezervări la 0735 194 402, vlad.iorga@gmail.com .

teatru22feb

Seara următoare, ca în fiecare marți de altfel, este dedicată evenimentelor din seria OTAKU CHAMPLOO: proiecții de anime, jocuri și muzică J-pop și J-rock.  Intrarea este liberă și începe la ora 18.00.

otaku5

Joi, 25 Februarie, în Club Control va fi concert The Mushroom Story, începând cu ora 21.00, prețul unui bilet fiind de 15 lei. Pe scurt, The Mushroom Story sunt patru kids care cânta într-o formație rock..  Trupa combină diferite stiluri muzicale: baza e funk-ul dar au influențe din hip hop, punk, hardcore, alternative, indie și pop. Per total, își numesc stilul lor alternative funkcore.  Au o chitară, un bass, niște tobe, două microfoane și o atitudine pozitivă: ready to rock and party!

Afis Mushroom Story var 2

Lasă un răspuns