Concert caritabil – 3 Iunie 2010

   Mia şi Costel au cea mai mare familie. Fiecare din cei 75 de copii crescuţi în familia lor de-a lungul anilor are povestea lui. O poveste despre curajul de a începe o nouă viaţă. Cei doi părinţi au reuşit să le redea acestor copii zâmbetul, încrederea şi lumina din ochi. Acum, copiii Miei fac cursuri de artă, muzică, limbi străine, teatru şi multe altele. Toate acestea pentru a le da şansa de a-şi descoperi drumul în viaţă. Unii dintre ei au ajuns bursieri la facultăţi de artă, alţii au luat premii la concursuri naţionale de pictură, sport sau muzică.  Noi am fost mişcaţi de povestea Miei şi a copiilor pe care i-a ajutat şi îi ajută în continuare. Atunci ne-am hotărât să ne facem şi noi unchi şi ne-am strâns cu mic, cu mare să cântăm pentru ei. Pentru că aceşti oameni să continue lucrurile minunate pe care le fac, ei au nevoie de tot sprijinul nostru.

   Vă aşteptăm, aşadar, la un concert extraordinar joi, 3 iunie, începand cu ora 20.30 la Clubul Ţăranului, în şoseaua Kiseleff 3 (intrarea Monetăriei).

   Alături de Copiii Miei vor fi Alexandru Andrieş, grupul See Seven, Sorin Romanescu, Dan şi 6Fingers de la trupa byron, George Baicea, Elena Bokor şi Alexandra Potanga.

   Biletele se pot procura la intrarea în Clubul Ţăranului. Toate fondurile rezultate în urma concertului se vor duce catre fundaţia „Mia’s Children„.

 

    Mai multe detalii pe:

 

byron Music | blog http://www.byronmusic.ro/blog/ 

 

http://www.facebook.com/pages/Mias-Children/116621228372829Mia’s

Children | Facebook

 

Afis mic Mia's children

Lasă un răspuns