Reminder iulie în Club Control

   Vineri 16 iulie, de la ora 21.00  în clubul CONTROL din Bucureşti trupa The Others va susţine un concert.

The Others s-a născut în 2005 ca un proiect experimental al unor muzicieni proveniţi din alte trupe cu gândul de a explora stiluri noi. Aşa îşi motivează şi alegerea numelui The Others (prin provenienta din alte trupe), pe pagina lor oficiala de myspace. Stilul muzical adoptat de The Others este o combinaţie efervescentă de  funk şi jazz, cu un sound psychedelic şi amprentat inconfundabil de groove. Vocea deosebită a Petrei şi maniera în care scrie cântecele au atras şi impresionat uşor publicul.

În prezent The Others sunt:

PETRA ACKER – voce, chitară

MICHAEL ACKER – bas, backing vocals

VICTOR STOICA – chitară, backing vocals

ALEX MUNTEANU – tenor & alto sax, blockfloete, backing vocals

MIHNEA BLIDARIU – trompetă, backing vocals

ARON FERENCZ – baterie

 

Preţul biletului la concert: 15 lei.

 

 PosterOthersA2

 

 

 

 

   Urmează sâmbătă 17 iulie, tot în clubul CONTROL, CRANBERRIES Official Pre-party-“ Cool Classics by Leo”. Intrarea va fi 10 lei iar pe baza biletului de intrare se va face tragerea la sorţi a patru invitaţii de o persoană, oferite de Events, la concertul CRANBERRIES ce va avea loc pe 20 iulie la Zone Arena, Bucureşti.

 

 PosterCranberriesA2

 

Luni 19.07.2010, de la ora 20.00, clubul Control vă prezintă teatru:

 

L-V:8-16

 

cu LARI GIORGESCU după “Cred ca nu m-aţi înţeles bine” de Rodrigo Garcia şi texte de Ioana Păun.

traducerea: Delia Mihalache.

un spectacol de Ioana Păun.

producţia: Teatrul LUNI de la Green Hours şi UNATC (2008).

 

…un singur personaj şi viaţa lui – ca viaţa noastră – invadată de reguli. Un tînăr care la 6 ani voia să schimbe lumea şi care la sfîrşitul zilei zace în faţa televizorului cu…

Un spectacol despre un oraş care a devenit un mare cubicle. In care lucrează armate de tineri, 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână. Care în timpul liber se screm să ajungă la Movieplex. Care îşi fac planuri cu o jumătate de an înainte pentru un all-incusive în Tunisia. Care îşi trăiesc viaţa între rate şi serviciu.

 

Biletele se gasesc la intrarea in clubul CONTROL, in ziua spectacolului. Pentru rezervari sunati la 0735 194 401. Pretul unui bilet este de 15 lei.

 

 19iulie_teatru

Miercuri 21 iulie, la ora 21.00  în clubul CONTROL, concert CONFRONTO (Brazilia)

Cu o istorie de aproape 10 ani, Confronto şi-au marcat în portofoliul lor o mulţime de turnee prin Europa şi America Latină, nenumărate concerte în Brazilia- ţara lor de origine- şi un total de 142 de concerte în afara ţării, susţinute atât în mici cluburi cu o capacitate de maxim 200 de persoane, cât şi în faţa a mii de oameni, pe scenele unor mari festivaluri, unde au cântat alături de Agnostic Front, Napalm Death, Força Macabra, Garotos Podres, Cólera, The Haunted, Brutal Truth, Ratos de Porão, The Black Dahlia Murde, Madball e Misery Índex.

 

Clubul Control se află în Bucureşti, pe strada Academiei nr.19.

Lasă un răspuns