Jaf cu grad maxim de risc

Doi bărbaţi cu căciulile trase pe ochi au jefuit luni seară o casă de pariuri de pe Bd. Timişoara din Capitală. Cei doi au reuşit să fugă cu aproximativ 3000 de lei, după ce au ameninţat-o pe casieră cu un cuţit.

Agenţii firmei de pază au ajus la scurt timp la faţa locului şi au constatat jaful imediat după au vrut să joace un bilet iar casiera, în stare de şoc, le-a repetat în nenumărate rânduri că nu are să le dea rest.

După primele cercetări, ţinând cont de genul unităţii în care hoţii au ales să opereze, poliţiştii au stabilit un amănunt extrem de important şi anume că celor doi autori ai jafului le place riscul, informează Ugerpres.

Oamenii legii urmăresc deja o pistă, după ce au primit informaţii conform cărora săptămâna trecută un alt bărbat cu căciula trasă pe ochi a pariat la aceeaşi casă de pariuri că luni, 7 febuarie a.c., doi indivizi vor fugi cu banii încasaţi în ziua respectivă după ce o vor ameninţa pe casieră cu un cuţit Zepter.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a declarat că la ora actuală priorităţile sunt următoarele: identificarea pariorului cu căciula trasă pe ochi şi stabilirea tipului de cuţit folosit de agresori pentru a determina dacă biletul este sau nu câştigător.

În urma acestui incident, traficul la Mall Plaza nu a fost perturbat.

Lasă un răspuns