Marţi 15 martie, în Club CONTROL: The Swan Bride

   Trupa The Swan Bride s-a format în 2006. Încercând să-şi definească şi să-şi contureze stilul, cei 5 membrii ai trupei au combinat diverse genuri muzicale, de la rock’n’roll, garage punk, rockabilly şi surf rock, până la cabaret german sau chiar muzică clasică. Ca urmare, pe scena slovacă de muzică alternativă, şi-au căpătat reputaţia de cea mai specială trupă de studio, fără egal în ceea ce priveşte show-urile live.

În 2007, The Swan Bride lansa LP-ul de debut Monsters in Your Drawers, care includea single-ul Alternate Ego, care a stat timp de câteva luni în topurile postulul  naţional slovac „Radio_FM“.

În afara numeroaselor concerte şi participări la festivaluri open-air din Slovacia şi Cehia, au cântat în faţa unui public de 15 000 de oameni la cel mai mare festival slovac, POHODA, au performat în Bratislava în deschiderea concertului Marilyn Manson şi în Viena alături de The Foals.

În deschiderea concertului vor cânta cei de la Sophisticated Lemons.
Sophisticated Lemons lua nastere în Bucureşti în 2008, la iniţiativa basistului Andu Iosif , bateristului Andrei Popa aka Spike şi a lui Andrei Drăguşanu (lead guitar, backing vocals). Odată cu apariţia în trupă a vocalului Radu Osaciuc şi-au definit stilul şi au început să concerteze prin numeroase cluburi bucureştene dar şi din ţară, şi să se implice în diverse proiecte alături de trupe mai vechi ale scenei muzicale alternative.

Control club se află pe Str. Academiei, nr. 19, în Pasajul Victoria, intrarea dinspre Facultatea de Arhitectură.

Lasă un răspuns