Bercea Mondialu’ a dezvăluit presei că ştie să citească

Bercea Mondialu’ a declarat că dumnealui, de fapt, nu este un cetăţean analfabet dar a trebuit să arunce această pastilă presei deoarece nu a vrut să-l pună într-o lumină proastă pe bunul său prieten, Marian Vanghelie.

„Am fost colegi de bancă în şcoala generală şi între noi a fost, oarecum, o competiţie. Totul a plecat de la faptul că el lua mereu premiul I iar eu, de frica părinţilor, care erau prieteni de familie cu ai săi, am fost nevoit să trec de  pragul premiului II, aşa cum luam de obicei. Am cerut să fiu mutat în prima bancă, alături de Marian şi, practic, monopolizazsem toate orele de curs. Din cauza asta aveam probleme cu ceilalţi colegi care ne arătau cu degetul şi ne strigau tocilari. Totul răul spre bine, până la urmă. El a ajuns primar în capitală iar eu sunt cunoscut pe plan mondial”, a declarat pentru Revista Cioburi domnul Bercea.

DNA a retras dosarul pentru cercetarea obţinerii permisului de conducere în mod fraudulos de către Bercea Mondialu’, după ce în presă au apărut informaţii conform cărora acesta ar fi analfabet. Totul s-a dovedit a fi, în cele din urmă, o autopunere într-o lumină proastă, un gest de curtuazie faţă de fostul coleg de şcoală, Marian Vanghelie.

„Credeţi că Marian nu ştie să conjuge verbele? A preferat să se facă de râs, tocmai pentru a nu-mi ştirbi mie imaginea de doct. Manus manum lavat, cum ne mai place nouă să glumim când ne întâlnim la o gropiţa”, a conchis domnul Bercea.

Comments

  1. poate ca copkiii au mai auzit de : o mana spala pe alta…dar de gropitza sa stii ca nu-ti n-au idee despre ce vorbesti matale p-aici…in ciuda aparentzelor nu era chiar unh sport national (mondial …nici nu mai incape vorba) 😉

Lasă un răspuns