Hoţ împuşcat de poliţişti, acuzat că şi-a furat glonţul din cap

Zilele trecute, poliţiştii au surprins un bărbat care încerca să fure marfă dintr-o maşină parcată pe marginea drumului. Aceştia l-au somat să se dea prins prin tradiţionalul „Infractorule, dă-te prins!” dar omul s-a suit într-o altă maşină şi a luat-o la sănătoasa.

Puşi faţă în faţă cu fenomenul infracţional, oamenii legii au pornit în urmărirea suspectului, fiind nevoiţi la un moment dat să facă uz de arma din dotare. Unul dintre gloanţe a ajuns în capul urmăritului (cel puţin aşa susţin poliţiştii) însă, la examenul medical, bucata de metal a fost de negăsit. Mai mult decât atât, reprezentanţii poliţiei spun că omul aberează (probabil din cauza şocului), acesta spunând întruna că el vroia să mute teascul din maşina socrului în a sa şi că s-a speriat la auzul somaţiilor, în niciun caz nu fura nimic.

„Suspectul este cercetat pentru acunderea de probe, în speţă furtul glonţului din capul său. Urmează să-i luăm amprente din gaura lăsată de glonţ prin cap şi după aceea vom vedea ce turnură va lua cazul.”, a declarat purtătoarea de cuvânt a poliţiei.

Lasă un răspuns