Victor Ponta surprins în Bricostore cumpărând un scaun pentru a fi sigur că va avea un loc la Bruxelles

Disensiunile dintre Victor Ponta și Traian Băsescu cu privire la cine va reprezenta România la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles l-au determinat pe premier să-și ia măsuri de precauție. Prezența unui singur scaun îl pun pe Ponta în postura de a se asigura din timp că va avea unde să stea în cazul în care președintele va fi la rândul său prezent la eveniment.

“Mă aștept la orice de la Băsescu. Nu m-ar mira ca odată ajuns în sală să-l găsesc deja așezat pe scaun. Și să mă duc la el și să începem să ne certăm, ar fi chiar lipsit de originalitate. În fond, nu aș vrea să cheme paza și să le spună că sunt un student la Drept care îl tot hărțuiește pe unde îl prinde. Pentru România, cel mai important lucru este ca priemierul să asiste la reuniune. Tocmai de aceea o să fiu precaut și o să am un scaun cu mine pentru orice eventualitate”, a declarat pentru HotMuse premierul Victor Ponta.

Atacul premierului la adresa lui Băsescu nu a trecut neobservat: “Îl sfătuiesc pe domnul Ponta să își facă griji pentru scaunul de la cap nu pentru cel de sub fund”, a replicat subtil președintele României.

Lasă un răspuns