Dan Diaconescu vrea să schimbe Justitia pentru că e oarbă și nu vede exact pe cine trebuie să condamne

Dezvăluire senzațională a liderului PP-DD! Dan Diaconescu a declarat că va schimba Justiția imediat ce va ajunge la putere pentru că cea curentă este oarbă și își bat joc toți infractorii de ea.

“Cel mai rău lucru care i se poate întâmpla poporului român este să aibă o Justitie oarbă. Lumea s-a săturat să vadă toți ciocoii furând banii oamenilor simpli în timp ce Justiția nu face nimic pentru că are un handicap și nu poate să vadă ce se întâmplă. De ce credeți c-am ajus eu în închisoare? Dacă am fi avut o justiție fără dizabilități de vedere nu m-ar mai fi confundat cu un realizator de televiziune fără scrupule, capabil de tot felul de șantaje.“ a declarat în exclusivitate pentru propriul post de televiziune liderul PP-DD.

Anunțul a fost făcut la o oră de maximă audineță și a atras după sine un val de noi propuneri ale telespectatorilor fideli. Mulți simpatizanți au sugerat să i se schimbe și balanța cu un cântar electronic omologat pentru a fi siguri că cei trimiși în judecată nu vor fi furați la cântar. Un număr considerabil de telespectatori a propus să îi fie schimbată și sabia cu cea a lui Ștefan cel Mare și Sfânt că doar suntem un popor ortodox. Însă cei mai multi dintre cei care au intrat în direct au căzut de acord că locul ar trebui să fie luat de un bărbat, pentru că este știut faptul că femeile se înduioșează repede și sunt mult mai influențabile.

 

Lasă un răspuns