Premierul Victor Ponta: nu beau whisky pentru că îi place lui Băsescu și asta sigur e ceva rău

Cunoscut drept un împătimit al sucului de roșii, premierul Victor Ponta a susținut în cadrul unei emisiuni de la Antena 3 că nu a consumat niciodată whisky din simplu motiv că este băutura preferată a președintelui Băsescu.

„În ultimii ani am încercat, atât cât am putut, să mă delimitez de președitele Băsescu. Dacă Omul negru de care m-am temut atât de mult în copilărie ar trebui să poarte un nume, acesta ar fi Traian Băsescu. Pot să vă spun că de fiecare dată când președintele iese la toaletă în timpul ședințelor, am grijă să mă informez la ce budă se duce, pentru a fi sigur că nu o voi mai folosi niciodată. E ceva necurat la mijoc, vă spun… La fel, dacă Băsescu fixează cu privirea pe cineva mai mult de trei secunde, evit pe cât posibil să mai interacționez cu respectiva persoană cel puțin o zi, două. Omul ăsta are ceva malefic în el. Mircea Geoană vă poate confirma asta”, a mai mărturisit prim-ministrul Victor Ponta.

Faptul că premierul nu se atinge de whisky este susținut și de deputatul Victor Ponta, care a ținut să precizeze că nu de puține ori a avut divergențe pe tema alegerii băuturilor alcoolice cu premierul Victor Ponta, atunci când se întâmpla ca ambii să participe la câte un chef mai restrâns, între prieteni.

Lasă un răspuns