Inegalitatea dintre sexe, discriminarea Dracului!

Din Libertatea aflăm că ”discriminarea sexuală trece de limitele lumii pământeşti şi ajunge până la porţile iadului”. Bă, ai dracu’ rău ăştia de la Libertatea. Cum le află ei pe toate… Să sesizeze dom’le cineva Instanţa Supremă!
De ce spun ei lucrul acesta!?… Pentru că “noi reguli au fost impuse chiar şi în iad (ca să vezi a dracu’ reformă…), unde, susţin cercetătorii (care cercetători, nene? vrăjitorii? ocultiştii? magicienii? nobelişti? parcă îmi şi imaginez un grup de ochelarişti chimişti în halate albe deducând coeficienţi de discriminare sexuală sau grade de misoginism la temperaturi ridicate, caracteristice iadului), există două porţi separate, una pentru femei şi alta pentru bărbaţi”.
Drept urmare, şi “pedepsele sunt diferite: sufletele bărbaţilor păcătoşi sunt arse în flăcările iadului, iar cele ale femeilor sunt trase pe roţi imense”. Aha! Deci aici e chiţibuşul! În loc să se desfete în băi cu smoală clocotită, femeile sunt trase cu cruzime pe roţi imense. În acest sens îi sfătuim pe cei de la Libertatea să solicite înfiinţarea unei asociaţii postume care să militeze pentru drepturile femeii dracului. Este de-a dreptul revoltător să ţi se aplice un asemenea tratament, când poţi bine mersi să arzi în flăcările iadului pentru eternitate.
Acuma stau şi mă întreb de unde morţii mă-sii a avut autorul inepţiilor de mai sus toate aceste informaţii? Cu siguranţă nu de la Vatican. Şi mai am o întrebare: pe ce poartă va intra Naomi în cazul în care va fi o fată rea – sau rău, nici eu nu sunt sigur…?
 

Comments

Lasă un răspuns