Salut!

   Salut, eu sunt o persoană obișnuită! Imi poți spune cum vrei, numele meu este irelevant.
   De fapt, eu sunt tu, luat la o scară mai mică sau mai mare, după preferințe.    Tu ai fost sau vei fi eu, la un moment dat, depinde doar de tine ce ai făcut ori ce vei face atunci.
   Eu reprezint inteligența frustă, reacția impulsivă, cinismul, nevoia de cunoaștere, dorința de a explora, momentul de relaxare.
   Spune-mi lucrul primordial pentru tine iar eu te voi indruma.
   Ți-ai dorit vreodată să escaladezi “Muntele demonului frigului“? Dar să poți vizita locul unde aveau loc cursele de cai Palio? Știi cumva care radiații sunt cel mai greu de ecranat? Cu ce se ocupă Gruparea 47? Ai vrea să deguști un Barolo?
   Este timpul sa-ți urmezi propriile vise. Cultura ta trebuie sa fie vastă, mai ales acum când viitorul este in mâinile tale.
   Puterea ta, intelectuală, este nelimitată, nu te rezuma doar la 8, 10, 12 ore de “muncă silnică “ într-o terță corporație. Până când mai poți răbda, înjurând printre dinți cu țigara în colțul gurii, să îndopi conturile patronului ?
   Ești unic, ceilalți îți spun că vor egalitate, dar de fapt nu vor să crești.
   Nu incerc să fiu persuasiv, sunt realist, optimist, sper că vei reuși să faci ceea ce îți este scris pe frunte de când te-ai născut: Trăiește-ți viața pentru tine, nu pentru alții.
   Ce mai aștepți?

 

Comments

Lasă un răspuns