Chișinăul sub asediu !

   După ce au obţinut voturile necesare pentru a aşeza încă o dată un preşedinte magic deasupra moldovenilor, comuniştii se văd ameninţaţi de o revoltă a unei "mici părți” de tineri opozanţi. Că au câştigat prin medote licite sau nu, având în vedere că este în continuare un stat comunist nu vom afla niciodată. Că acea "mică parte”( potrivit domnului Voronin) este de fapt mult mai mare este un lucru cert.
    Deja au fost anunţaţi morţi şi zeci de răniţi, în timp ce Voronin spune că nu este nimic grav, poliţia deţinând controlul. La fel de sigur pe el ne-a declarat că nu îşi poate imagina cum aceşti tineri, împinşi de la spate de către forţe oculte, pot ieşi în stradă ţinând cont de libertatea şi deschiderea către media care le-au fost oferite în anii trecuţi.
    Vom reveni cu un post unde vom fi bine informaţi despre ce se petrece dincolo de Prut .
    Cert este că, în timp ce protestatarii au asediat mai multe clădiri importante din Chişinău, pe Tv Moldova 1, postul lor naţional, ne puteam relaxa mai întâi cu un program artistic cu dansatoare din buric iar apoi cu o piesă de teatru de toată frumuseţea că doar, în fond, nu se întâmplă nimic.

Comments

Lasă un răspuns