Veni, perdo, vici !

    După ce am fost umiliţi de sârbi, a venit rândul austriecilor naţionalizaţi, un fel de curcubeu al etniilor, să-şi arate valoarea nebănuită asupra celei mai mari forţe sportive de la marea echipă a lui Burdenski încoace.
    Ostaşii noştri însă au avut parte de cea mai epuizantă pregătire fizică şi psihică premergătoare unui meci de totul sau nimic(cu ajutorul istoriei recente ştim exact cărei părţi aparţinem): table, ţigări, băutură, femei.   Această muncă silnică depusă în fiecare zi dă roade în meciurile oficiale, când ne ajută pe noi, suporterii, să ne apropiem de Dumnezeu cu viteza luminii prin rugăciunile de pe stadion sau din faţa televizorului, dorinţa fiind aceeaşi: ” Dă Doamne, să nu ne facem iar de căcat!”.
    Nea Piti a anunţat, cu surle şi trâmbiţe, că nu se va retrage de la naţională aşteptând să fie demis, o încercare pur românească de a face rost de caşcaval pentru sfintele zaruri şi blackjack-ul american.
    S-au anunţat nişte schimbări în formula de start a României : Românel Nicolită în locul lui Cociş, Cristian Tănase( mijlocaş central sau de bandă) va juca atacant dreapta în locul lui Florin Costea. Bine că a revenit Goian poate aşa avem şi noi parte de ocazii de gol nu numai la poartă noastră. Codrea (mijlocaş defensiv doar de picior drept, stângul fiind acolo doar din punct de vedere estetic) va rămâne tot mijlocaş stânga , locul unde dă cel mai bun randament pentru echipa adversă.
    Cu o aşa echipă, complementată de o tactică riguroasă de forma 2-2 "ce-o pica” exersată pe la colţul blocului cu ajutorul zarurilor cu plumb, finalul ne va da tuturor o senzaţie de deja-vu .
    Şi că tot este 1 aprilie aş dori să apară în presă o declaraţie a lui nea Piti potrivit căreia el ştie că este dorit încă la naţională de peste 97% din compatrioţi.
    Hai băieţi mai cu talent!

Comments

  1. Apropo de 1 aprilie…
    Daca Romania ar castiga in meciul de astazi, lui Piturca i s-ar da iarasi un ragaz de cateva luni bune sa-si arate adevarata valoare. Asta ar fi intr-adevar marea pacaleala pentru fotbalul romanesc.
    In cazul in care vom face egal sau vom pierde, spre deosebire de primul caz, va fi la fel. 🙂
    Dupa parerea mea, Piturca este o dovada vie a ambitiei incremenite in prostie.

Lasă un răspuns