Horoscopul săptămânii 27 iulie-02 august 2009

horoscopDatorită Găurilor Negre care ne înconjoară, lumea este cu susul în jos. Nimic nu mai este cum a fost. Influența Lunii eclipsată de Pluto și a Soarelui retrograd în constelația Papucului, se întrevede o săptămână incendiară. De data aceasta posesoarele de estrogen în majoritate să fie pe fază, clarvăzătoarea Adriana știe ce zice :

Vărsător. Aveți și voi o idee genială pe an și vi-o suflă un coleg. Puteți să vă înecați amarul în vodkă și whisky dar degeaba. Tot mai bine să vă dați la el și apoi să înștiințați toată firma că o are mică. Sunteți pusă pe șotii și distracții. Atenție, totuși, cu excesele! Și acum aveți vânătăi din week-end-ul trecut și nu vă amintiți de ce!

Pești. Viața sexuală este la pământ. Este cazul să dați jos pânzele alea de paianjen de sub fustă. Așa că nu-l mai așteptați pe Făt Frumos. Jupiter, în conjuncție cu Marte, vă este prielnic. Nu irosiți săptămâna. Nu uitați de prezervativ pentru a evita surprizele neplăcute.

Berbec. Ce a fost mai greu a trecut. Răsuflați ușurate, trageți aer în piept -dar nu prea tare că se holbează colegii de muncă la decolteu- pentru că abia de acum va începe perioada cu adevărat nasoală. Probabil fostul iubit vă anunță că se însoară sau actualul partener e gay. Nici cu munca nu-i mai roz. În primul rând munciți și șeful o arde pe Coasta de Azur. Bani nu mai aveți și au început reducerile la hăinuțe.

Taur. Probleme de sănătate. Tocmai v-ați întors din concediu. Aveți pielea arsă de la soare și niște mâncărimi puternice în zona intimă. Coșurile de pe față nu vă mai trec și nu vă puteți epila nici mustața. În locul vostru nu aș ieși din casă decât până la spital. Și rugați-vă să nu vă vadă nimeni!

Gemeni. Vă simțiți bine în pielea voastă. Dar asta nu înseamnă că puteți face praf cardul partenerului de viață. Că el nu înțelege ce înseamnă hăinuțele și cosmetica. Și apoi o să vrea și el la bere cu băieții. Și nu o să mai stea nimeni cu copii iar de soacră nici nu vreți să auziți.

Rac. Ca de obicei mersul înapoi vă caracterizează şi în această săptămână. Atenţie însă unde vă opriţi cu spatele. E rost de bani, dar pe cât de repede vin, pe atât de repede se duc. Evident în Mall. Se întrevăd probleme de comunicare cu partenerul legate de curăţenia din acvariu. Pentru că se pare că mirosul nu e de la alge. Zile favorabile: toate zilele. Zile tensionate: toate zilele şi nopţile.

Leu. Este vremea schimbărilor majore. Renunțați la treburile casnice. Nu v-ați născut să faceți curățenie, să gătiți, să spălați sau să călcați. Este timpul să scoateți la iveală femeia sălbatică din voi. Puteți începe cu o fustă scurtă, un decolteu adânc, un sutien cu burete și o programare pentru silicoane.

Fecioara. Cele mai fericite femei pe săptămâna asta! S-ar putea să mergeți crăcănată toată săptamâna! Numele zodiei nu vă ajută, că fecioară nu mai sunteți de ani buni. Este o perioadă prielnică cuceririlor, aventurilor și a sexului sălbatic. Pentru o seară perfectă vă sfătuim să evitați usturoiul, ceapa, fasolea și mazărea. Căci astfel nu se mai adeverește previziunea noastră.

Balanța. Ești privită cu admirație de multă lume dar ai grijă să nu îți rupi tocurile, să-ți întinzi rimelul sau să cazi pe scări. Folosiți liftul, chiar dacă vă nimeriți mereu cu poștașul care vă face avansuri.

Scorpion. Atmosferă tensionată. E rost de ceartă. Ori vă păruiți cu vreo fufă la Zara că v-a luat de sub nas ultima rochie, ori vă găsiți bărbatul cu alta în pat. Vă sfătuiesc totuși să mențineți atmosfera calmă și să vă alăturați soțului vostru. Nu se știe, s-ar putea chiar să vă placă.

Săgetător. Săptămână cu grele încercări decizionale. Degeaba stai pe gânduri. Știm că e greu să asortezi geanta cu pantofii și cu rochia dar e important. Nu poți să ieși oricum din casă. Trebuie să arăți că nu-ți mai pasă de fostul tău prieten și un prim pas ar fi să renunți la SMS-urile sufocante. De-aia te-a și lăsat! Că i-ai devenit umbră și nu amantă. Se impune o schimbare de atitudine.

Capricorn. E cazul să uiți tot ce te-a învățat maică-ta, doar de aia ești singură și deprimată. Apucă-te de regim, vizionează un film porno, schimbă poziția, eventual și partenerul. Barurile nu sunt numai pentru depravați și curve. Ai economisit o căruță de bani și e cazul să te bucuri de ei. Sună-ți singura prietenă și ieșiti la agățat. Orice.

Comments

  1. Diana

    asta da horoscop… ar fi bine sa se apeleze de acum incolo la acelasi specialist.
    Nu de alta, dar dupa un sex in 3 prevazut saptamana asta, abia astept sa vad ce apare in perioada urmatoare. 🙂

Lasă un răspuns