Omor deosebit de grav

“Dacă vrei să faci o treabă, fă-o bine!”. Această zicală este întâlnită pe întreg globul pământesc, însă deseori nu este pusă în practică. Nu este şi cazul unui cetăţean de origine turcă.

Onder a întâlnit-o pe Mujde în Turcia la sfârşitul anului 2006. La scurt timp, acesta a cerut-o în căsătorie iar tânăra de 18 ani, împinsă de la spate de familie, a acceptat. Lucrurile nu au mers ca unse, aşadar fata a plecat în Germania în căutare de senzaţii tari sau moi, urmând a intenta divorţ. Acest lucru nu a fost pe placul soţului care a început să-i trimită mesaje de dragoste cu ajutorul mesajelor scrise ( că îi dă foc la casă, că-i modifică mimica sau că îi castrează prietenii), ştiţi şi voi, ca între doi proaspăt însurăţei. Mujde le-a arătat poliţiştilor, care i-au interzis lui Onder să intre în Germania.

Turcul a pătruns totuşi iar după câteva săptămâni a reuşit să-şi găsească soţia în Bielefeld,  într-o seară când aceasta se întorcea de la o petrecere. A tras-o cu forţa în maşină încercând să-i ceară socoteală sau măcar să-i mai sufle ultima oară în lampă. Probabil rezultatul nu a fost cel aşteptat de soţ, deoarece acesta a scos un cuţit de bucătărie cu ajutorul căruia a înjunghiat-o pe Mujde de patruzeci de ori în zona feţei, a gâtului şi a coapselor. Supărat că lama se îndoise şi că sotia încă mai respira, a aruncat-o pe Mujde din maşină, apoi a scos un tac de biliard din porbagaj aplicându-i vreo douăzeci de lovituri în bilă, până în momentul în care băţul s-a rupt iar bila s-a ciobit pe la colţuri. Soţia încă mai respira aşa că a călcat-o şi cu maşina de câteva ori. Şi-a făcut o poză alături de cadavru, apoi a plecat într-un bar din apropiere unde, beat fiind, a combinat două-trei bavareze ce-şi făceau şi ele antrenamentul pentru Oktoberfest. A fost găsit ulterior de poliţie zăcând mahmur şi violat lângă maşină!

Morala: astfel de cazuri se întâmplă la noi des dar prost, în timp ce la ei rar dar bine.

Lasă un răspuns