Proba de săltat sincron

Vă prezentam în urmă cu mai bine de o săptămână un calup de nu mai mult de două poze primite pe adresa redacţiei cu o maşină a Poliţiei ridicată pentru parcare neregulamentară. În dimineaţa asta, întâmplarea m-a făcut la rându-mi martorul unei operaţiuni similare.

Dacă în pozele trimise de cititorul nostru, ne era prezentată o situaţie în care un echipaj al firmei de săltat maşini dădea dovadă de individualism, luând pe sus, printr-o intrare regulamentară, o maşină a poliţiei care a încercat să dribleze regulile de circulaţie, etapa de azi dimineaţă ne scoate în evidenţă un remarcabil joc de echipă. Nu mai puţin de şapte camioane de profil, ridicând cât ar zice Ilie Dobre gol, tot atâtea autoturisme parcate neregulamentar. Întreaga fază s-a petrecut pe terenul din imediata vecinătate a unei intersecţii din Pantelimon, sub privirea spectatorilor aflaţi în trecere sau ieşiţi la geamurile blocurilor gri menţionate şi de băieţii de băieţi prin „poezii”.

Cu un asemenea ritm, cine ştie, poate că etapele viitoare vor culmina chiar cu ridicarea vreunui primar pentru staţionare neregulamentară în funcţie.

Comments

  1. oncica

    exact 7 masini ? astia lucreaza lunea pentru toata saptamana … cred ca la fel ca garcienii , sunt si ei in concediu fara plata … oricum , tot respectu meu pentru ei ca muncesc lunea si pentru zilele in care nu sunt platiti … ce oameni :):):)

Lasă un răspuns