Iulie în Club Control

   Începând cu 12 iulie, Club CONTROL va găzdui pe timp de vară spectacolele Teatrului LUNI de la Green Hours. În debutul acestui proiect, pe 12.07.2010, de la ora 20.00, se joacă (CU)CUIÎINFRUNTE, după texte de  Eric Bogosian, traducerea Radu Iacoban, un Two Men Show cu RADU IACOBAN şi TUDOR AARON ISTODOR.

   Biletele se găsesc la intrarea în clubul CONTROL, în ziua spectacolului. Preţul unui bilet este de 15 lei.

 poster_12Iulie_cucuieinfrunte

  Pe 14 iulie vor cânta cei de la The Dead Ceauşescus iar vineri 16 iulie, de la ora 21.00,  clubul CONTROL vă invită la concertul trupei The Others.

 

 caderea-bastiliei-A2-control

   Urmează un alt concert miercuri 21 iulie, de la ora 21.00,  tot în Clubul CONTROL, al trupei CONFRONTO (Brazilia).

   Cu o istorie de aproape 10 ani, Confronto şi-au marcat în portofoliul lor o mulţime de turnee prin Europa şi America Latină, nenumărate concerte în Brazilia- ţara lor de origine- şi un total de 142 de concerte în afara ţării, susţinute atât în mici cluburi cu o capacitate de maxim 200 de persoane, cât şi în faţa a mii de oameni, pe scenele unor mari festivaluri, unde au cântat alături de Agnostic Front, Napalm Death, Força Macabra, Garotos Podres, Cólera, The Haunted, Brutal Truth, Ratos de Porão, The Black Dahlia Murde, Madball e Misery Índex.

 

Confronto sunt:

Felipe Chehuan (vocal)

Maxmiliano (chitara)

Eduardo Moratori (bas)

Felipe Ribeiro (baterie)

 

http://www.myspace.com/confronto

 

 

Clubul Control se află în Bucureşti, pe strada Academiei nr. 19.

Lasă un răspuns