We Have Band, 5 noiembrie, Club Control

   După un show de succes în ianuarie anul trecut, trupa britanică de electro-pop We Have Band revine în Clubul Control din capitală, pe 5 noiembrie, în plin turneu de promovare a albumului de debut.

   În ultimii doi ani, We Have Band au concertat mult, şi-au câştigat o bază solidă de fani, au încantat publicul din numeroase oraşe ale lumii cu vibrantul single funk/punk Oh! şi au fost invitaţi pe a şasea compilaţie Kitsune Maison, cu piesa Hear It In The Cans. O recunoaştere formală a muzicii lor s-a produs anul trecut, când au câştigat concursul tinerelor talente organizat de unul din cele mai importante festivaluri din lume – Glastonbury.  

   Încurajaţi de recenziile pozitive şi aprecierile entuziaste, atât pentru prestaţiile live, cât şi pentru calitatea şi inovaţia muzicală, We Have Band au lansat, anul acesta, albumul de debut, WHB, la casa de discuri franceză Naïve. Materialul poartă semnătura producătorului Gareth Jones, cel care a lucrat şi cu Grizzly Bear, Depeche Mode, Erasure, Interpol, Nick Cave and the Bad Seeds, Garbage, The Futureheads, Mogwai sau Orbital.

   Divisive –  aparută ca single în martie –  şi Honey Trap – care asigură coloana sonoră a celei mai noi campanii publicitare Diesel – Be Stupidau fost piesele lansate oficial înaintea albumului. În iulie, populara piesă Oh!, de asemenea prezentă pe album, a fost relansată ca single, împreună cu un nou videoclip.   

 

 

   We Have Band sunt: Darren Bancroft (vocal, tobe, percuţie, sampler), Thomas WP (vocal, chitară, bas, mixaj) şi Dede WP (vocal, percuţie, sampler). Cei trei britanici cântă un amestec de electro-funk/pop/rock, dark dance într-un stil inovator. Influenţele declarate vin de la ESG, Animal Collective, The Rapture, Joy Division şi Talking Heads.

 

„Odată cu trecerea timpului, WHB şi-au însuşit un stil disco rock foarte cool, alert şi fără prea mult reverb.” – Stereogum

 

www.myspace.com/wehaveband

 

   Pe 5 Noiembrie, în Club Control din Bucureşti, We Have Band aduc noul sound al scenei londoneze la Bucureşti. Biletele, în valoare de 35 de lei, vor fi disponibile în ziua evenimentului, la intrarea în club. Biletele cumpărate pentru concertul din aprilie nu mai sunt valabile, acestea putând fi returnate la punctele de achiziţie.

 

WHB-Photo-by-Olly-Hearsey

Lasă un răspuns