Namosh în Club Control

   Vineri 12 noiembrie, în clubul CONTROL, Namosh vine cu piese de pe

ultimul său album, PARTY ALONE . Aşa cum menţionează şi titlul, acesta

va fi albumul de „party” al lui Namosh.

   …În 2003, Namosh E. Arslan, pe atunci în vârstă de 21 de ani, a fermecat pentru prima oară publicul cu PICKED UP FLOOZY. Devenită un hit al cluburilor la început de mileniu, piesa electro încă mai umple ringurile de dans din întreaga lume. Primul său EP, intitulat simplu NAMOSH  a fost lansat în 2004, bucurându-se de succesul scenei muzicale underground. În 2005 lansează COLD CREAM  cu un videoclip în regia Motion Man & Alec Autofire, care a rulat la Cambridge Super 8 Film Festival, UK 2008.

   Primul său album, MOCCATONGUE, include piesa  ACTION & WORDS care ajunge pe locul 4 în topurile nemţeşti de free download din 2006.

   După turnee în Israel, Europa, Canada şi în Est, Namosh a lansat o ediţie limitată  Book CD cu 5 picturi originale şi 4 Radio-Plays. Atunci a început să se focuseze pe lucrul la 2 albume paralele. Unul dintre ele avea să devină albumul mai „lent” lansat în decembrie 2009  sub forma a 2LP/CD/Digital : KEEP IT FOR LATER. Include o colaborare neobişnuită cu  Peter Thomas pentru PLEURER ET RIRE , compozitor atunci în vârstă de 80 de ani. În  2010 Namosh îşi finalizează albumul său  „rapid”: PARTY ALONE. 

 

În deschidere vor performa cei de la Mes Quins.

 

Biletul de intrare la concert costă 25 lei.

Control club se află pe Str. Academiei, nr. 19, în Pasajul Victoria, intrarea dinspre facultatea de Arhitectură.

 

namosh

Lasă un răspuns