Oana Roman a trecut la o alimentaţie sănătoasă – carnea de delfin

Aflată în vacanţă departe de plaiurile mioritice, Oana Roman a avut timp să reflecteze asupra sănătăţii ei, mai ales că şi ţinuta de vară impunea, cumva, acest lucru. Astfel, în urma unui control de rutină la medic, Oana a fost informată că stă prost cu nivelul de colesterol şi va trebui să facă oarece schimbări în alimentaţie.

Sfatul nutriţionistului a fost să treacă la o dietă bazată în principal pe carne de peşte, precum şi să crească consumul zilnic de lichide (apă, mai ales). Încurajată şi de prietenele ei, Oana s-a orientat către consumul cărnii de delfin, excelent pentru reducerea colesterolului şi a kilogramelor în plus.

În cele câteva fotografii prezentate mass-mediei româneşti, se observă cum Oana serveşte prânzul în piscină, muşcând cu pofta unui gurmand din spatele unui delfin proaspăt adus din largul mării. La finalul mesei, piscina va fi pe jumătate goală, Oana respectând cu stricteţe sfatul doctorului privind consumul de lichide.

Iniţial, CNA-ul a vrut să amendeze televiziunile care au prezentat prima dată pozele, membrii din consiliu crezând că fotografiile arată un masacru marin, cu o balenă albastră atacând sălbatic şi violent un delfin. Fiindu-le puse la dispoziţie poze cu rezoluţie mai mare, aceştia au retras sancţiunea, lămurindu-se că în imagini era Oana, servind masa. Oricum, recomandăm să nu încercaţi asta acasă.

Lasă un răspuns