WikiLeaks, la un pas să dezvăluie salariul Andreei Esca

Julian Assange urmează să fie extrădat în Suedia, informează mass-media. Se pare că în spatele decizie tribunalului englez de a aproba extrădarea a stat informaţia conform căreia site-ul WikiLeaks urma să publice un fisier pdf cu ultimul fluturaş de salariu al Andreei Esca, precum şi copia integrală a cărţii sale de muncă.

Informaţiile au pus pe jar autorităţile de la Bucureşti, acestea fiind speriate că mişcări de genul celor din Orientul Mijlociu vor izbucni în ţară, în momentul în care funcţionarii publici vor afla remuneraţia celebrei prezentatoare de ştiri. Astfel, s-au făcut presiuni pe cale diplomatică pentru ca tribunalul englez să grăbească decizia privind extrădarea australianului. Se pare că autorităţile române au promis că renunţă să adere la spaţiul Schengen, toate de frica mişcărilor sociale care ar fi putut fi posibile în ţară dacă salariul Andreei se afla public.

Surse din cadrul Guvernului au declarat că autorităţile luaseră deja legătura cu Morar şi Buzdugan pentru a mima o farsă în cazul în care, totuşi, site-ul reuşea publicarea documentelor. Astfel,  la final, lumea ar fi înţeles că totul nu a fost decât o glumă a simpaticilor realizatori radio, Andreea îşi va vedea de ştiri liniştită, lumea nu ar fi ieşit în stradă iar Adrian Sârbu ar fi evitat o răzmeriţă în cadrul Pro TV-ului. Să-ţi fie ruşine, Julian Assange!

Lasă un răspuns