În prag de primăvară, Ministerul Agriculturii şi băncile de spermă încep însămânţările

Odată cu aruncarea ultimei haine a Babei Dochia, Guvernul se pregăteşte de întreţinerea natalităţii şi a vieţii în România. Agenţia Ugerpres ne informează că Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, în parteneriat cu băncile de spermă din România, a început însămânţările de primăvară, campanie derulată şi cu ajutorul fondurilor europene.

Cunoscută pe vremuri ca fiind grânarul Europei, România a pierdut în ultimii 20 de ani acest statut, atât din cauza neimplicării autorităţilor dar şi a migrării în masă a tinerelor, mai ales în Spania şi Italia. Din acest an, însă, ministerul vrea să schimbe acest lucru, începând parteneriatul cu băncile de spermă.

„Suntem preocupaţi de poftele românilor precum şi de scăderea demografică. Trebuie să ne întoarcem la rădăcini, cel puţin din acest punct de vedere deoarece acest lucru a ajutat la evoluţia oamenilor de-a lungul vremii. Noi am privit în trecutul nostru şi putem spune că am fost inspiraţi şi de programul propus de Ion Creangă în Povestea Poveştilor. Evident, nu o vom face la modul rustic, aruncând morcovii sau castraveţii, de exemplu, direct pe câmp, ci îi vom planta în ferme construite în parteneriat cu băncile de spermă.”, este citat un oficial de Ugerpres.

Ministerul speră să depăşească producţia la hectar în acest an, spunând că „ne dorim ca populaţia să fie alături de noi prin acest program şi să nu-şi mai bage p#la ca de obicei.”.

Lasă un răspuns