Victor Socaciu loveşte din nou: propune triplarea filmelor în limba română

Deputatul Victor Socaciu a venit săptămâna aceasta cu o nouă propunere legislativă în Parlament: triplarea filmelor în limba română, informează Ugerpres.
Domnia sa a solicitat, în cadrul acestui proiect, ca statul să aloce fonduri considerente astfel încât filmele în limba română să fie triplate.

„Mă uit la televizor şi nu văd decât filme în alte limbi. Sunt prea multe, domnule. Noi de ce să nu avem filme româneşti mai multe?” a declarat dânsul.

Într-o primă fază, proiectul prevede triplarea filmelor româneşti astfel încât numărul acestora să se apropie de numărul filmelor în alte limbi difuzate anual în România.

„Scopul principal este unul educativ, adică ne dorim ca românii să poată învăţa limba română din filme. Am observat că din şcoală nu le rămâne mare lucru, aşa că încercăm să intervenim prin alte căi.”, a declarat deputatul agenţiei Ugerpres.

„Dacă nu merge aşa, vom propune dublarea filmelor porno în limba română, ca să atacăm direct segmentul claselor primare şi de gimnaziu. Dacă merge, vom face următorul pas, respectiv dublarea filmelor triplate în limba română.”, a mai adăugat dumnealui.

Lasă un răspuns