Români din toate colţurile, afumaţi-vă!

    Gata, a început! A fost remarcat chiar şi de locuitorii staţiei spaţiale, în pauza de bătaie pe toaletele separate politic. Este la orice pas, împreună cu sticlele de bere, vecini, bunici, căţel, televizor, DVD, boxele din maşină, scuipaţii, vomitaţii şi căcaţii de după. Reprezintă IQ-ul mediocru, durerea de pu#ă şi sufletul de România. Ne intră pe nas, pe gură şi ne iese peste tot. Ne odihneşte neuronii. O să ne ţină până la prima liniuţă sub 0 grade Celsius. Poftiţi la sezonul de grătare, muritorilor!
    Ai carte, ai parte. Diferenţa este că, mergând ieri de la Piaţa Unirii spre Piaţa Alba Iulia şi nimerind între Tribunalul Bucureşti şi Biblioteca Centrală, toată lumea se întreba ce se întâmplă cu Gigi Becali. Niciun pui de dac nu a remarcat faptul că Biblioteca a început, în sfârşit, să fie refăcută. O fi de la fum, probabil.

Comments

  1. dunare

    carmen, are legatura si cu ce se intampla la Chisinau..oare cati mai stiu ca Basarabia a fost odata parte din Romania? Cati mai stiu cand am pierdut-o?
    are legatura…li se rupe de istorie, de ideea de neam…sunt cei care sunt „poporul roman” doar in statisticile demografice si ale consumului european la bere..
    sunt cei pentru care cuvantul „biblioteca” e deja un arhaism (nu ca ar intelege cuvantul asta)

Lasă un răspuns