Horoscopul săptămânii 03-09 August 2009

horoscopSăptămâna care urmează este sub semnul reușitelor și al alungării norilor de deasupra casei fiecăruia. Astrele țin cu noi, în sfârșit!

Vărsător. Se pare că această săptămână este, în sfârșit, cea norocoasă. Doamnele vor reuși să scape de coșurile de pe sâni, lucru care, de fapt, înseamnă noroc și pentru domni. Soții lor, adică.

Pești. În sfârșit, vă puteți gândi la vacanță. Păcat că șeful nu este pe aceeași lungime de undă. Sunteți cu nervii la pământ și sunt mari șanse să clacați, atât acasă cât și la muncă. Norocul vă va scoate în cale un traficant de arme.

Berbec. În această săptămână puteți întâlni dragostea vieții. Dacă veți crede că ați întâlnit-o deja, vă recomandăm să angajați un detectiv particular. Ceea ce ne duce la următoarea previziune: puneți niște bani deoparte, asta dacă vă mai găsiți cardul. Cine știe, poate aveți noroc.

Taur. Astrele vă recomandă să jucați la loto. Chiar dacă nu sunteți un împătimit al acestui tip de jocuri, ascensiunea lui Marte vă va fi de bun augur. De fapt, ar fi indicat s-o faceți, din moment ce veți fi concediat și casa va fi implicată într-un incendiu. Alături de tot blocul.

Gemeni. Gata, se pare că perioada neagră a trecut. Veți primi o mărire de salariu, veți reuși în imobiliare iar sănătatea este excelentă. În fine, va fi mai greu să scăpați de tatuajul de pe față, apărut în urma unei beții. Priviți partea plină a paharului: din profil, nu se vede că este desenat un penis.

Rac. Săptămână încărcată. Pozitiv. Ieșiri la bere, relax la serviciu, primiți o moștenire neașteptată, vreme frumoasă! Doar cu sănătatea nu stați prea bine. Ceva iritații în gât. Poate să fie de la înghețată, de la aerul condiționat sau de la…cel mai bine voi știți. Dar cui pe cui se scoate!

Leu. Senzațional! Leu în pat, leu la serviciu, leu la fotbal cu băieții… Încercați, totuși, să explicați copiilor ce făceați cu leoaica de la zoo…

Fecioara. Săptămână potrivită pentru a începe o relație cu un Berbec. Da, da, nici părinții nu s-au gândit la zodie când v-au văzut la ferma bunicilor…

Balanța. Echilibrul care vă caracterizează aduce o aură de bunăstare în cursul acestei săptămâni. Nu mai pierdeți bani la jocurile de noroc, partenerul vă recunoaște chiar și la beție iar la muncă vă sunt recunoscute meritele: sunteți nul!

Scorpion. A venit vremea să renunțați la proteza dentară și la șapcă. Or să vă cadă toți dinții iar părul va fi un simbol al trecutului. Bucurați-vă: rămâneți un sex-simbol pentru vecinul oligofren de vis-a-vis!

Săgetător. Tocmai ce ați terminat terapia pentru renunțarea la consumul exagerat de alcool. Rezultatele nu întârzie să apară: veți bea o singură dată în această săptămână, de marți până sâmbătă.

Capricorn. O ceartă cu rudele, care durează de ceva vreme, este pe cale să ia sfârșit în zilele ce urmează. Veți reuși să câștigați moștenirea străbunicii, fără să regretați banii cheltuiți până acum. Totuși, încercați să ascundeți urmele de otravă…

Lasă un răspuns