UpStage prezinta Fitness, de Jacques de Decker, în Club Control

8martie_teatru_A3

 

   UpStage prezintă  luni, 8 Martie, un spectacol de teatru dedicat femeilor: Fitness, de Jacques de Decker, cu Mihaela Teleoaca şi în regia lui Mihai Bisericanu. Spectacolul, o coproducţie Teatrul de Comedie şi Artistic Production cu sprijinul Ambasadei Belgiei la Bucureşti, spune povestea femeii aşa cum numai o femeie poate să o spună. De la realism la isterie şi deznădejde, Fitness aleargă prin stări şi contexte diferite, dar şi prin personaje diferite.

 

   „Avem strictă nevoie de comunicare, de adevăr în relaţia cu cei din jur… Multe necazuri ni le provocăm singuri, atât din teama de a fi sinceri, de a ne apropia unii de alţii, cât şi din lipsa de respect, poate faţă de cei din preajmă… Putem avea mulţumiri în viaţă doar dacă reuşim să fim comunicativi, atât prin cuvânt cât şi prin gest. Un eseu atractiv, amar-umoristic, despre relaţiile dintre oameni.”

(Mihaela Teleoaca)

 

   În plus, reprezentaţia din 8 Martie se va bucura şi de prezenţa autorului, belgianul Jacques de Decker, secretar permanent al Academiei regale de limba şi literatura franceză din Belgia, autor a peste 30 de titluri de istoria teatrului şi literaturii, eseistică, dramaturgie şi beletristică, fiind unul dintre cei mai importanţi autori belgieni contemporani. Alături de Jacques de Decker, directorul Teatrului de Comedie, George Mihăiţă, dar şi echipa artistică a spectacolului, regizorul Mihai Bisricanu şi coregrafa Margo Dumitru vor participa, la invitaţia UpStage, la o discuţie despre femeia modernă şi cum este ea portretizată în dramaturgia contemporană.

 

   Aşadar, spectacolul are loc luni, 8 Martie, de la ora 20.00, în Club Control, pe strada Academiei nr. 19.  Biletul de intrare costă 15 lei. Rezervări se pot face la adresa de e-mail  vlad.iorga@gmail.com .

 

Mihaela Teleoaca

Lasă un răspuns