Evenimente în Club Control

Club Control, 3 Iunie, electro-all-in-one

 

De la ora 22.00 Cycler live + Clock:Divider.

Caracterizat de artişti importanţi ca cea mai impresionantă apariţie a underground-ului electronic din România ultimilor ani, Cycler este pentru electronic ce erau Grateful Dead pentru progresiv acum zeci de ani. O experienţă unică de fiecare dată. Piese vechi lucrate altfel, piese noi auzite prima oară şi piese şi mai noi, apărute pe loc.

Imediat după Cycler, la fel de live, Clock:Divider o să ne plimbe de la dubstep la idm, cu bas pocnit în piept. Face muzică de douăzeci de ani dar a fost întotdeauna un pustnic printre alţii. O apariţie cu siguranţă rară.

After Party: Mr.H + AKM

MR.H este membru al colectivului artistic reunit la Timişoara sub titlul Grupul Contur, încă din 1991. A fost invitat ca DJ la cele mai importante festivaluri de muzică electronică din ţară dar şi din străinătate. Anul acesta se află pe lista invitaţilor de la Sziget Festival.

AKM, organizator de evenimente şi dj, operează în zona muzicii electronice deja de ani buni. Şi cum dintre toţi cei de pe listă el este cel mai aproape de Cycler, şi uman, şi muzical, era normal să încheie graţios bucla. The original after-party, cu de toate, pentru toţi, fără exagerări nici într-o parte nici într-alta. Muzica pusă de AKM dă chef de party, nu de polemici.

 cycler

 

Luni 7 iunie, ora 20.00, clubul CONTROL  şi Upstage vă prezintă spectacolul de teatru:

 NU MĂ CHEAMA KOSÂNZEANA,  după Carole Frechette. Regia şi scenografia: Ştefana Popa. Cu : Ruxandra Coman şi Mircea Postelnicu.

Trebuie să mă faci să plâng! Piesa lui Carole Frechette este o perfectă ecranizare a multor vieţi nevrotice, obosite şi ajunse la capătul răbdării de a mai aştepta să se mişte ceva. Fie în interior, fie în exterior. Un spectacol despre cum şi lacrimile, şi râsetele, şi sprâncenele ridicate ne mint, un spectacol despre cine şi când va veni să ne scoată din beznă, numai ca să ne arunce într-o altă beznă. O comedie romantică despre o romanţă tristă.

Intrare: 15 lei. Pentru studenţi, biletul costă 10 lei.

 7_iunie_teatru_A3

 

Cafeneaua critică la Club Control, miercuri 9 Iunie 2010:

 

Miercuri, 9 Iunie, proiectul de dezbateri culturale Cafeneaua critică propune un Bilanţ al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), ediţia 2010. (organizator: Teatrul Naţional „Radu Stanca” din Sibiu/TNRS).

Printre invitaţi se numără staff-ul festivalului: Constantin Chiriac (director TNRS & FITS) şi colaboratorii, participanţi la FITS 2010, critici de teatru.

Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.

 

Poni Hoax în Club Control, pe 12 Iunie

 

Poni Hoax este un grup format din 5 tineri, muzicieni pasionaţi şi compozitori extrem de talentaţi. Sub conducerea producătorului Joakim Bouaziz, unul dintre cei mai talentaţi remixeri europeni (Air, Lionel Hampton, Tiga, Annie), Poni Hoax a preluat conducerea într-un mod neaşteptat.

Stilul lor ar putea fi calificat ca rock’n’roll cu o hibridizare cu Italo disco, noisy garage şi murder ballads. Poni Hoax  sunt un fel de Roxy Music a mileniului 3, Sonic Youth pe Ecstasy sau  Giorgio Moroder în pat cu Arcade Fire.

Pe 12 Iunie vin la Bucureşti pentru prima oară pentru două evenimente speciale: un performance LIVE în mijlocul străzii, la a cincea ediţie a Street Delivery, urmat de un Dj set  demenţial în clubul CONTROL, în aceeaşi seară.

Poni Hoax sunt:

LAURENT BARDAINNE (composer/keyboards)

NICOLAS KER (lyrics/singer)

NICOLAS VILLEBRUN(guitar)

ARNAUDROULINkeyboards)

VINCENT TAEGER (drums)

www.ponihoax.com

 

STREET DELIVERY – LIVE concert PONI HOAX, Str. Arthur Verona (Grădina Icoanei), de la ora 21, intrare liberă. 

CONTROL CLUB str. Academiei nr. 19 (Pasajul Victoriei), de la ora 23. Intrarea costă 15 lei. Line up: Heathen Audio (RO), Poni Hoax (FR), DJ set Haberdasher (DE).

 ponihoax-afis-site

 

Urmează…

 

Joi, 17 Iunie, de la ora 21.00  în clubul CONTROL, concert TEP ZEPI

 

http://www.myspace.com/tepzepiband

http://www.tepzepi.ro/html/media.html

 

Vineri, 18 Iunie, de la ora 21.00  în clubul CONTROL, concert The Others.

 

http://www.myspace.com/theothersthefunk

 

Mai multe detalii în curând.

Lasă un răspuns