Electro-pop scandinav la Bucureşti: Casiokids concerteaza în Club Control pe 29 ianuarie

Tuborg Green Nights prezinta sâmbătă, 29 ianuarie, în premiera la Bucureşti, concertul trupei electro-pop Casiokids, descrisă de NME ca “cel mai bun export din Norvegia, după black metal”. În deschidere vor cânta Toulouse Lautrec. Evenimentul va avea loc începând cu ora 21, în Club Control (Str. Academiei, 19).

Originar din Bergen, Norvegia, cvintetul Casiokids a debutat în 2005, cucerind în scurt timp topurile britanice cu single-ul Togens hule. Critica de specialitate îi compara cu The Whitest Boy Alive şi Royksopp, iar sound-ul lor unic – o combinaţie de synth-pop optzecist, riff-uri jucăuşe şi ritmuri antrenante – face furori la festivalurile europene.

Piesa Fot i hose, de pe albumul Topp stemning pa lokal bar (Great Vibe at Local Bar), lansat de prestigioasa casă de discuri Moshi Moshi, se află pe coloana sonoră a jocului video FIFA 10, fiind inclusă de publicaţia muzicală britanică NME în topul celor mai bune piese nou-apărute în 2009.

Faimoasă pentru show-urile live explozive, unde improvizaţia artistică este cuvântul cheie, iar line-up-ul se poate schimba în orice moment, trupa şi-a creat o reputaţie de “hibrid perfect de Duran Duran, Kings of Leon, Efterklang, Sigur Ros şi 2Unlimited”, scrie revista daneză de muzică Gaffa.

myspace.com/casiokids

Luna aceasta, înaintea unui turneu de amploare în Statele Unite, norvegienii de la Casiokids vor vizita şi Bucureştiul, la iniţiativa OneDay. Nu rataţi întâlnirea cu noua senzaţie electro-pop scandinavă – sâmbătă, 29 ianuarie, în Club Control !

Concertul va avea loc începand cu ora 21. Biletele, în valoare de 40 de lei, se pot procura de la club, în seara evenimentului.

Lasă un răspuns