Pro TV anunţă pierderi de sute de mii de euro în urma galei de box de sâmbăta trecută

Gala de box a mileniului difuzată în exclusivitate  de Pro TV a  adus trustului Media Pro pierderi de aproape două sute de mii de euro, informează ProstSport. Se pare că această situaţie a fost generată de cele trei knockout-uri administrate de pugilişti români adversarilor care au redus aproape la jumătate spaţiul de publicitate alocat difuzării celui mai mare eveniment din istoria recentă a ProTV-ului.

„Păcat că o seară aşa frumoasă a boxului românesc de pe ambele părţi ale oceanului a reuşit să ne strice socotelile. Cine s-ar fi aşteptat la trei victorii înainte de limită? Dacă s-ar fi ştiut că se va întâmpla aşa, colegii mei ar fi băgat măcar una, două reclame la Danone sau la Colgate Max White în timpul primei reprize când Bute şi aşa îşi studia adversarul sau imediat după ce Dinu şi Simion şi-ar fi trimis la podea adversarii că oricum lumea se uita la televizor doar pentru Bute”, a ţinut să precizeze una din vocile care gândesc liber, respectiv cea aflată în posesia lui Bebe Cotimanis.

Victoria înainte de limită a lui Bute a stricat şi planurile binecunoscutei vedete Pro TV, Cătălin Măruţă: “Îmi propusesem ca în cazul în care Bute va câştiga să urc imediat în ring şi să îi înmânez personal o centură contrafăcută drept suvenir. Din păcate am ratat momentul. Berea dinainte de meci şi emoţiile pe care le-am avut în timp ce Andra a interpretat imnul României au făcut ca atât eu cât şi vezica mea să resimţim presiunea. Aşa se face că la sfârşitul celei de-a treia reprize am plecat la toaletă. Când m-am întors, Bute încheiase lupta. Am vrut să urc în ring dar era deja prea târziu şi oricum nu mai aveam loc de Rudel Obreja. Mă bucur că măcar am reuşit să-i dau centura la conferinţa de presă”, a declarat cu urme de regret în voce soţul Andrei.

Comments

  1. dli

    Trebuia sa plateasca jucatorii sa se distreze primele runde si abia apoi sa sa se decida pe bune care e mai tare, ori facem show ori ne boxam pe bune …

Lasă un răspuns