Colecţionaţi, deci exist

    Ce chestie am aflat în Libertatea: un domn din S.U.A. şi-a tăiat sprâncenele în schimbul sumei de 1600 de dolari. Acum, nu ştiu ce să zic…O fi scump, o fi ieftin? Şi cine o fi vrut să păstreze la borcan respectivele fire de păr? Vreun colecţionar de sprâncene?
Ţinând cont de cele de mai sus, m-am gândit să prezint o listă de tarife celor care au ca pasiune adunarea a tot felul de chilipiruri. Aşadar, luaţi de aici:

 

 

                                                              MENIU 

                                                  (chilipir a la Robert)

Sprâncene naturale 1 000 lei firul
Curate, spălate zilnic, calitate deosebită, fără coloranţi. La cerere, vi le putem furniza arse. Nuanţe disponibile: şaten. Pentru varianta pe alb, comenzile se dau din timp iar termenul de livrare se face după minim 360 de luni. În caz de neonorare a comenzilor, asta e.
Mustaţă tip Freddie – 500 lei firul
Rezistentă la transpiraţie, culoare deosebită, certificat de conformitate inclus. Poate fi asortată cu stropi de muştar sau ketchup, la cerere. Nu oferim varianta arsă. Se livrează doar pentru comenzile ferme.
Bucăţi de ficat ardelenesc – 2 500 lei / gramul
Făcut din material tânăr şi călit în baie de alcool, poate rezista chiar sute de ani. Condiţiile dure de stres şi nesomnul regulat îi asigură duritatea unui scut de bambus. Certificatul de garanţie inclus îi conferă siguranţa originalităţii. Disponibil oricând. Cantităţi limitate.
Falus adolescentin – 3 000 lei / şedinţa de terapie
Calitate excepţională, fin la atingere, soluţia ideală contra migrenelor, depresiilor sau umezelii apărute brusc. Se poate doar închiria, cu tot cu mecanismul de funcţionare. Este disponibil doar prin programări punctuale. Apreciat şi oferit doar doamnelor şi domnişoarelor. Pentru domni nu avem nimic similar.
Ciupercă „fugi, nene” – 250 lei / gramul
Miros puternic, rezistent împotriva odorizanţilor de orice fel. Vă garantează succesul împotriva rozătoarelor, insectelor sâcâitoare şi animalelor agresive. Vă poate fi utilă în momentele în care oaspeţii nu dau semne că vor să plece în curând. Disponibilă oricând, la cerere expresă. Se pot testa mostre în condiţii de siguranţă maximă.
Biluţe cauciucate – 150 lei / gramul
Acest produs este specialitatea casei de mulţi ani şi vă poate fi oferit într-o gamă largă de forme, mărimi şi culori. Ingredientele sunt de cea mai joasă speţă şi respectă o reţetă veche de secole întregi. Oferim mostre gratuit, pentru testare. Stocul este asigurat în permanenţă iar livrarea se face imediat, prin aruncare.

Vă aşteptăm !

Hai, să trăiţi !

 

Comments

  1. Panai

    Ma uitam din curiozitate pe acest blog, scuze, revista on-line … si am o intrebare.Cand o sa incepeti sa scrieti si voi un articol? (atentie!!! nu articol la articolul din Libertatea, Click, Can-Can s.a.m.d), articol care sa fie documentat si din ALTE surse decat tabloidele de 2 lei pe care le citesc gorilele pe metrou, din jurnalele de stiri si din emisiuni cu Mircici, Ciutaci si alti labagii care nu fac altceva decat sa instige la prostie!
    Sa fie bine!
    P.S. Parca undeva in dreapta sus aveti niste „categorii” definite care la prima vedere promit alt continut!

  2. Bila

    Stimate nas, scuze, ochi obiectiv Panai,
    Pare-se că a dumneavoastră curiozitate s-a împotmolit în nişte oarecare prime două, trei articole. Bun şi aşa decât deloc.
    Aşteptaţi să finalizăm materialul „Cum poţi supravieţui la Paltinu’ o săptămână doar cu o sticlă de votcă şi o cutie de chibrituri” şi apoi mai vorbim.
    P.S. tu crezi în prima vedere sau în prima degustare?

  3. Moose

    Subscriu la comment-ul domnului Panai. Sa-i traiasca nasu. Eu banuiesc ca domniile voastre va jucati de-a uite blogu’, nu e blogu’. Lupul costumat in oaie, tot lup ramane.

    Despre aventurile de la Paltinu’ am tot auzit povesti. Hai sa vedem daca va salvati cu „articolul”.

    Numai de bine.

  4. Bila

    Domnilor, să ne amintim că înainte de apariţia blogosferei lumea îşi punea în valoare inspiraţia în aer liber, la umbra berilor glaciale. Inclusiv Panai. Acum cred că i-a rămas cârnatul ăla în gât.
    Ah, şi apropo: ştiţi ce e ăla un blog? E un site pe care nu intră Panai niciodată.

  5. pinguin

    @panai: cred ca nu mai mirosi cine e pinguin si cine e pinguinfurios
    @robert: inainte de a cumpara as vrea sa va vad la degustat. In functie de grimasele de pe fetele voastre mai vadem…

Lasă un răspuns