Rock City Open Air intră la apă

Din cauza slabelor vânzări la bilete, organizatorii festivalului Rock City Open Air, de lângă Feteşti, au anunţat că programul stabilit iniţial nu se mai respectă şi câteva trupe şi-au anulat participarea.

Sugerăm organizatorilor să lase intrarea liberă şi să pună în vânzare, pe perioada festivalului, bilete de ieşire.

Comments

  1. panai

    Sincer sa fiu, era cam de asteptat ca festivalul sa nu inregistreze vanzari fantastice, in ciuda campaniei de promovare destul de OK pe care a avut-o!
    Ca in multe alte domenii (vezi imobiliare) se aplica celebra vorba „location, location, location”. La un Artmania la Sibiu parca iti mai vine sa mergi, ai mai mult de un hotel, ai mai mult de o carciuma unde sa bei o bere si sa manaci o pastrama, ai mai multe mijloace de a ajunge … etc, la Fetesti ce sa faci frate? Oricum de laudat sunt organizatorii pentru efortul depus pana acum DAR fara un „venue” cat de cat civilizat nu prea poti sa dai lovitura. In concluzie: Festival TIPIC romanesc.

  2. panai

    …ah ..era sa uit …sa nu care cumva sa dea cineva contraexemplu, de pilda, WOA – Wacken Open Air (care se tine de ani buni intr-un satuc de 3000 de locuitori in nordul Germaniei) ca nu e acelasi lucru!!!

Lasă un răspuns