Joi 27 ianuarie în Club CONTROL: AB4 şi Sketch

AB4 revine în Club Control pe 27 ianuarie cu un show energizant, urmând ca în

primăvară să concerteze în Italia.

AB4 împlineau anul trecut 10 ani de existenţă , timp în care trupa a avut o evoluţie inovatoare, remarcabilă în scena muzicii alternative româneşti. O colaborare cu o trupă de hip-hop, videoclipuri creative, lansarea albumelor Toxic şi Broken Trust, premiul „Best Romanian Act” la MTV European Music Awards în 2003, sunt doar câteva dintre detaliile care au menţinut AB4 în atenţia publicului.

Faptul că  trei dintre membrii săi erau italieni i-a impiedicat să aibă o evoluţie şi o apariţie constantă pe scenele din România şi a dus la numeroase schimbări de componenţa. De câţiva ani însă, AB4 înseamnă: Doru Trascău, Enrico D’Angelosante, Antonio Bonansigno şi Dorian Cazacu. În această componenţă jumătate românească, jumătate italiană, AB4 înregistra anul trecut, la Roma, câteva piese pe care însă nu au apucat să le definitiveze într-un nou material discografic.

Dacă pe Doru Trascău şi pe Dorian Cazacu îi puteţi vedea mai des cu ocazia concertelor The MonoJacks (un proiect original şi cu un sound diferit), nu este cazul să rataţi prilejul de a-i revedea reuniţi pe AB4 joi, 27 ianuarie.

În deschiderea serii vor cânta Sketch, o trupă tânără de alternative/garage rock, formată la începuturile anului 2010 . Primul lor concert a fost la concursul The Global Battle of the Bands-Romania şi pe 2 decembrie în deschiderea The MOOoD.

Sketch sunt:

Radu Dorobanţu – tobe

Mircea Steriu – chitară

Daniel Antohi – voce, chitară

Alexandru Sasu – bas

Băieţii au înregistrat deja două piese  (www.myspace.com/sketchbnd ) şi intră în scena muzicală românească cu un elan promiţător.

Biletul de intrare costă 15 lei. Control club se află pe Str. Academiei, nr. 19, în Pasajul Victoria, intrarea dinspre facultatea de Arhitectură.

Lasă un răspuns