De 8 Martie, un cioban a scris numele iubitei cu o cireadă de vaci

O tânără dintr-o comună dâmboviţeană a avut parte de o declaraţie de dragoste inedită venită din partea iubitului său, un cioban din tată în fiu. Tânărul a pregătit un moment cu totul special de Ziua Femeii, grupând pe un deal cele peste două sute de capete din cireada sa astfel încât bovinele să descrie numele iubitei sale, Mărioara.

Am mai încercat şi astă vară la stână, cu oili, că voiam să-i fac o surpriză dă Sfântă Mărie Mare. Da’ am renunţat că prea se ducea toate grămadă. A fost greu şi cu vacili da’ mi-a ieşit până la urmă. Dă la Bobotează mă tot chinui.  Mai m-a ajutat şi vreo doi veri din partea lu’ tata care ne-a dresat şi câinii ăia mari ciobăneşti, a declarat vădit emoţionat tânărul amorezat.

Romantismul situaţiei a impresionat şi alte femei martore ale evenimentului: când am văzut animaţia de pe deal am crezut că este vorba despre o reclamă la Vodafone. Dar când m-am lămurit ce se întâmplă de fapt, mi-am spus că e cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pe care am văzut-o vreodată, a declarat pentru Ugerpres o doamnă aflată la casa de vacanţă din apropiere.

Acţiunea ciobanului a stârnit însă şi o serie de nemulţumiri în rândul localnicilor: să termine dom’le odată cu prostiile astea! A scos el vacili pă deal toată ziua în toiu’ iernii ca să facă repetiţii ca să impresioneze fufele, a ţinut să precizeze nea Grigore, păstor în rezervă.

Profund mişcată de gestul tânărului cioban, Mărioara a refuzat să dea vreo declaraţie motivând că nu vrea să strice cu vorbe inutile frumuseţea unui astfel de moment.

Comments

  • Bilă Author

   Căciuliţa de la ‘Ă’ era constituită dintr-un grup de bălţate preponderent albe. D-aia nu se vede. Se pare că nu s-a luat în calcul că pe 8 Martie încă o să fie zăpadă.

 1. Dirty Piggy

  mai oameni buni dar voi kiar nu vedeti ca e facatura???
  ce vaci ce taran? poza e trucata 100%
  am cautat stirea pe net si nu exista nimic decat pe acest site uitat de …
  nu va mai pierdeti vremea oameni buni! (asa cum am facut eu)
  astia fac oripe pt reclama… sa adune si ei cateva clickuri…

  • Bilă Author

   1.Ştirea e confirmată de agenţia de presă Ugerpres.
   2.Când stai prea mult cu ochii după vaci îţi scapă detalii precum „To”-ul (Trucaj Ordinar) din colţul din stânga jos al pozei.
   3.La agerimea ta nu e de mirare că te-ai rătăcit pe internet şi ai ajuns pe „acest site uitat de …”.

Lasă un răspuns