Autorităţile portuare au deschis o anchetă în cazul românului căruia i s-au înecat corăbiile

Cazul a atras atenţia opiniei publice precum şi autorităţilor zilele trecute, atunci când unui constănţean i s-au înecat toate corăbiile iar acesta s-a aruncat în valuri pentru a încerca să recupereze măcar o scândură, ceva şi aruncat a fost.

Autoritatea portuară a deschis o anchetă pentru a cerceta condiţiile producerii acestui accident grav. Surse au declarat pentru Ugerpres că din cercul de suspecţi fac parte nevasta omului, şeful său, compania Electrica, administratorul scării unde locuia individul precum şi reprezentanţii unei bănci unde cetăţeanul are de dat o datorie destul de mare. Fiecare dintre suspecţi ar putea avea motivele sale pentru a-i îneca românului de mai sus corăbiile, spun aceleaşi surse: „Păi, nevestei îi datora nişte bani pentru nişte transporturi de alcool pe care omu’ le făcea în fiecare seară la cârciuma din port, aşa că femeia a apelat într-o primă fază la instalator pentru a-şi rezolva problemele până când a rămas la el. Şef-su’ am înţeles că-l urmărea de vreo trei săptămâni da’ nu a dat de el, ăia de la Electrica aveau şi ăia de recuperat fo’ şapte sau opt milioane de la el, administratorul, şi ăla îl căuta pentru o datorie de vreun an iar ăştia de la bancă se chinuiau de vreo lună să-i ia casa, tot pentru o sumă de bani. Omu’, şmecher, s-a fofilat şi normal că ăştia i-au înecat flota”, a declarat un anagajat ce a  vrut să-şi păstreze anonimatul.

Iniţial s-a crezut că omul şi-a înecat singur corăbiile pentru a încasa asigurarea şi apoi s-a sinucis însă, la o privire mai atentă, procurorii bănuiesc o crimă. Cercetările continuă.

Lasă un răspuns